Cabinet OrtoSmile Cluj

 

Localizarea Orto Smile Cluj

 

 

Cabinetul nostru este amplasat intr-unul din cartierele dinamice ale Clujului, pe cea mai importanta artera stradala din cartierul Manastur, Calea Manastur nr. 74, in apropierea intersectieisemaforizate dintre strazile Campului si Calea Manastur, la aproximativ 300 m de statia de autobus Campului, care ofera posibilitatea conexiunilor multiple cu toate cartierele orasului.
Cabinetul nostru este un  cabinet stomatologic elegant, cu dotari moderne si cu o echipa de profesionisti al caror obiectiv principal este sa ofere servicii medicale stomatologice si de ortodontie la standarde internationale. Atmosfera placuta si relaxanta din cabinetul nostru , profesionalismul si amabilitatea personalului medical transforma vizita pacientilor nostri la cabinet intr-o experienta lipsita de stres desfasurata  intr-un mediu comfortabil si sigur.
Suntem intersati in egala masura atat de siguranta fizica cat si de cea emotionala a pacientilor nostri, indeosebi din pricina faptului ca o mare parte dintre pacientii nostri este reprezentata de categoria celor mai mici dintre noi, copiii. Suntem in contact zilnic cu o varietate larga de pacienti de diverse varste, incepand de la copii de 3 ani, continuand cu adolescenti si adulti si terminand cu categoria varstnicilor. Pe toti deopotriva ne straduim sa ii tratam cu profesionalism , respect si amabilitate, deoarece consideram ca pacientii nostri sunt si prietenii nostri.

Ce ne recomanda

 

Cabinetul nostru asigura servicii stomatologice complexe, realizate de o echipa formata din medici specialisti , absolventi ai Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca, cu experienta imbogatita prin schimburi de experienta pe plan international.
Suntem adeptii muncii in echipa, in care fiecare dintre noi sa ofere sevicii medicale de cea mai inalta calitate in specialitatea pe care o practica. Si asta deoarece fiecare pacient al cabinetului nostru este considerat in parte, un caz unic, individual, cu particularitati aparte, pe care echipa noasta de medici le evalueaza amanuntit prin aportul specializat al fiecaruia dintre noi.
Astfel ajutam pacientul sa inteleaga care este conditia medicala actuala  si ce optiuni de tratament are la dispozitie, luand in considerare, fireste si " lista de dorinte" cu care pacientul ni se adreseaza.
Consideram COMUNICAREA drept o conditie esentiala pentru obtinerea unui rezultat optim dorit de pacient, asa incat printr-o buna intelegere a doleantelor si dorintelor pacientului si printr-o buna intelegere a optiunilor de tratament de care dispunem sa obtinem zambetul pe care il meritati.

Dorim sa oferim pacientilor nostri solutii de tratament de cea mai buna calitate.
Care sunt argumentele pe care ne bazam?